14 helmi

Plus koko mekko musta ja valkoinen painatus

Super pehmeä pukeutua kaunis musta ja valkoinen malli.

qunzi on hyvin juhla silmäsi vesiputous vaikutus kurkkuun niin, että se kaatuu hienosti rintakuva.

Village Printed Plus Size Chiffon

Se on istuva ja ne helpottavat draping on vatsa toimii camouflerende.

Valmistettu mukava pehmeä ja joustava Sifonki, joten se on erittäin mukava käyttää. Vain hypätä.

Huomaa että tavoitteet aina katto, jossa mekko on mukaisesti tasainen pöydälle. Tämä malli on suunniteltu istua ja materiaali on joustava.

13 helmi

Pitkät tummat violetti Maxi mekko laskokset ja taskut

Erittäin mukava pitkä maxi mekko herkullisia viskoosia Jersey.

Viskoosi on jersey uskomattoman hyvä perusmateriaalien. Se on herkullinen raskas tunne ja on erittäin mukava käyttää. Se kuuluu todella hienosti kehon ja nukka se ei.

Pukeutua täällä erittäin mukava naisellinen leikata, että korostetaan naisten kehon parhaalla mahdollisella tavalla. Se on melko pitkä ja pitkät hihat. Se on kaunis Pyöreä kaula leveä reunus. Edessä ovat monet kuormitus, joka tekee mekko falls todella mukavaa. Ja niin on kaksi huijata taskut sivuissa.

Mekossa on sinun naisellinen ja mukava. Ja saat pukeutua laadukkaita, joista voit nauttia pitkään.
Todella söpö vaalea sininen mekko kaunis tulostaa punainen ja pinkki ruusuja. Mekossa on erittäin sopiva runko pääntie korussa ja irrotettava vaaleanpunainen keula.

Se on pieni siipi hihat myös kirkas punainen nauhat. Hameessa on erittäin tavoittaa ja mekko saavat super mukava muoto. Jos laitat yhdellä luxury tulle hame.

Mekko, kuitenkin, voidaan käyttää myös ilman hauras ja niin vain enemmän hillitty 60-lausekkeessa.

12 helmi

Harmaasävyinen pelipaidan mekko villapaita

Ihana mekko tehty kevyt ja pehmeä Harmaasävyinen pelipaidan laatua. Täällä yksi profiili helppoa Line muoto, se ei todellakaan ole liian tiukka eikä liian löysä. Mekossa on mukava villapaita. Kaulus on kaksinkertainen kerroksia ja pehmeästi ja mukavasti.

Yksinkertainen ja erittäin käyttökelpoinen mekko. Käyttää sitä säärystimet ja sukkahousut. Ja tarvittaessa. tyllihameen alta niin jopa mukavampaa.
Harmaa mekko kanssa pitsi
Kiva Veto mekko yksinkertainen ja vielä hieman raaka muotoilu. Mekko on käsitelty herkullinen pehmeä plain Jane viskoosi. Se on hienoja yksityiskohtia musta pitsi etukappaleen ja olan yli. Ja kaksi musta saumat alas edessä ja musta sauma keskellä takana alas paneeli.

Pääntie on pyöreä, harmaa raja. Ja hihat 3/4 pitkä. Mekko menee vähän yli polven ovat pyöristetty etureuna ja takaisin ja menee alas alle polven. Käytä sitä, koska se on, kun sää on mukavaa tai laittaa ne jäähtyä Musta denim Leggingsit alle, kun se saa jäähtyä.

11 helmi

Maxi mekko valkoisia pilkkuja

Kauneus classic punainen mekko valkoisia pilkkuja. Mekko on wholesaleably.com, se on suunniteltu ja ommeltu Kiinassa. Se on todella hyvä ammattitaito ja laatu on yläpäätä.

Se valmistetaan herkullisia orgaanisen puuvillan laatua, että on erittäin mukava käyttää, sekä että pitää värin ja muodon hyvin pestä. Mekko on tyköistuva ja suunniteltu istua ilman kiristäminen. On paljon hame. Se on pyöreä ja herkkä hihoissa makea.

Maxi Dress With White Polka Dots

Mekko on melko lyhyt ja se menee hyvin säärystimet tai Caprihousut. Se tietysti voidaan myös sukat tai paljaat jalat. Kaunis tummansininen mekko laskokset ja draping. Erittäin kaunis tummansininen nousi mekko Nordström.

Mekko on valmistettu herkullinen vähän raskas venyttää laatuun, jotka kuuluvat todella mukava elin, ja se tuntuu mukavalta yllä. Mekko on tyköistuva ja se on todella hyvä sovi kauniit laskokset ja draping etureunaan.

10 helmi

Kaunis Vintage mekko Sleeping Beauty aihe

Erittäin ihana ja romanttinen 50-luvun mekko upouusi tulostaa julkaistu joulukuuta 2015. Täällä tulemme ajatella Ruusunen. Herkkä vaaleanpunainen tausta Iso sydän ruusuja eri sävyissä, on niin seikkailunhaluinen.

Mekko on klassinen ja erittäin tyylikäs muoto, jossa tiukka alkuun on suoraan pääntie edessä ja takana. Takana on piilotettu vetoketju ja se on hieman alle polven classic 30: n-pituus.
Beautiful Vintage Dress With Sleeping Beauty Motif Vintage Evening Dress Solid Color Off-the-shoulder
Haluatko korostaa koko hame, haluat laittaa luxury Tylli suoritetaan. Mekko on valmistettu raskaan puuvillaa jossa hieman venyttää niin että se antaa heille hieman ja istu kovin hyvin.

09 helmi

Yksinkertainen äitiys mekko malli

Suloinen yksinkertainen mekko nice violetti sävy äitiys

Me kutsumme Bestaah-tyyliä, kun kädentien on reunustettu hieno pitsi tupsut. Kädentien alareunassa on joustava, joka tekee mekko istuu tässä lähellä.

Mekko on tietenkin ilman hihat ja Pyöreä kaula-aukko Lyhyt vetoketjun, joka sulkee hieno golden-painiketta. Muoto on vähän muotoinen, pituus on hieman yli polven ja ei yhden laskokset takana, joka tarjoaa leveähkö.

Lisäksi mekko kiva, kiiltävä alla mekko, joka on miellyttävältä ihoa vasten.

Maternity Formal Dress

Äitiys mekko kauniita ruusuja kirkkain värein mustalla pohjalla

Mekko on vartalonmyötäinen ja siinä korostetaan naisten ulkomuoto. Sitä tuotetaan hyvä vahva bengalin laatua, jotta se voi tehdä myös itse vaikka se istuu lähellä kehoa.

Se on klassinen lyijykynä hame, joka menee alle polvien. Mekossa on piilotettu vetoketju takana ja hyvin lyhyet hihat. Lisätietoja käy bestaah.com.

Maternity Prom Dress

 

08 helmi

Kaunis kerma värillinen mekko vaaleanpunainen ruusuja 50-luvun tyyliin

Uusi malli kesällä 2015.
Tämän kauniin 50-luvun mekko on kermanvärinen suuria vaaleanpunaisia ruusuja.

Se on suunniteltu klassinen 50-luvun tyyli, on paljon kylläisyyden hame ja hame, joka menee hieman alle polven.

Plus Size Mini Dress Half Sleeves

Täyttämällä tämä mekko tulee todella oikeutensa. Mekossa on puuvilla petticoat Tylli HEM. Täällä sinun ei tarvitse ostaa erillistä Tylli juosta kauniin 50-luvun muoto.

Mekko on valmistettu raskaan puuvillaa laadukkaasta Stretch. Koko mekko on vuorattu 100 % puuvillaa, mikä tekee ihana mukava käyttää. Huomaa kuitenkin, että ei ole liioiteltua huomioi vuori, niin putoat kahden koon välissä Valitse tämä malli sen sijaan, että pieni suuri.

Mekossa on erittäin imartelevaa pääntie ja lyhyet hihat. Katso lisää http://www.hoticle.com/fi/cat/plus-size-dresses-with-sleeves/

05 helmi

Musta mekko kultainen nauha kukkia

Erittäin kaunis kaksikerroksinen Bridgat mekko Sifonki ja kaunis kultainen kukka pitsi. Mekossa on pitkät hihat ja ole kuin alle kevyitä musta Sifonki mekko.

Black Dress With Golden Lace Flowers

Kaunis blondi, joka on uloimman kerroksen, päättyy vihjeessä vasemmalla puolella sekä etu- ja takakansi. Pidempi petticoat päättyy myös piikit alareunasta. Ja myöntää erittäin tyylikäs ja klassinen yksityiskohtaisesti.

Read More