14 feb

Plusz méretű ruha, fekete-fehér nyomtatás

Szuper puha ruhát egy gyönyörű fekete-fehér mintával.

A qunzi van egy igazi ünnep a szemed egy vízesés hatás a torokban, úgy, hogy szépen esik át a mellszobor.

Village Printed Plus Size Chiffon

Form szabású és megkönnyítik a gyomor művek camouflerende izolálása.

Egy szép puha és rugalmas chiffon gyártani, így szuper kényelmes viselet. Csak-hoz ugrik-ban.

Kérjük, vegye figyelembe hogy a célok, mint mindig a tetőn, ahol a ruha fektetett lakás az asztalra. Ez a modell célja, hogy üljön, és elasztikus anyaga.

13 feb

Hosszú, sötét lila Maxi ruha redők és zsebek

Nagyon szép hosszú maxi ruha finom viszkóz Jersey.

Viszkóz egy jersey hihetetlenül jó alapanyagok. Ez birtokol egy erős érzés, és nagyon kényelmes viselet. Esik igazán szépen a test, és így szösz ez nem.

A ruha itt egy nagyon szép nőies vágott, hogy kiemeli a női test legjobb módon. Ez meglehetősen hosszú és hosszú ujjú. Ez birtokol egy szép kerek nyakú széles szélén. Az első vannak sok terhelés, ami a ruha esik igazán szép. És így a két csalás-Zsebes oldala.

Ez a ruha az Ön mind nőies és kényelmes. És kapsz egy ruha, magas színvonalú, ahol élvezheti a hosszú ideig.
Egy nagyon aranyos világos kék ruhában, egy szép nyomtatási, piros és rózsaszín rózsák. A ruha nagyon alkalmas keret nyakkivágással rózsaszín szalagok és egy levehető rózsaszín orr.

Azt a kis szárny ujjú is szalagokkal világos vörös. A szoknya van egy nagyon reach, és kap a ruha egy szuper szép alakja. Ha az egyik a luxus tüll szoknya alatt.

A ruha, azonban rideg nélkül is fel lehet használni, és így csak több visszafogott, a 60-as kifejezésben.

12 feb

Szürke Jersey ruha garbó

Szép ruha, a fény és a lágy szürke jersey minőségben készült. Itt egy profil egyszerű vonalú alakú, hogy ez nem túl feszes vagy túl laza. A ruha van egy szép magas nyakú. A gallér a kettős réteg, és halkan és szépen esik.

Egy egyszerű és nagyon hasznos ruha. Leggings és harisnya felett viselje. És a tag, ha szükséges. a szoknya alatt tehát a még szebb.
Szürke ruha, csipke
Szép vétó ruha-egy egyszerű, még egy kicsit nyers kivitelben. A ruha egy finom puha plain Jane viszkóz is foglalkozott. Azt a finom részletek fekete csipkével, első darab és a vállukon. És két fekete varratok le az első darab, és egy fekete varrás az utat le a közepén a hátsó panel.

A dekoltázs a kerek, szürke kerettel. És az ujjak 3/4 hosszú. A ruha megy, hogy csak a térd fölött a lekerekített elülső hát és térd alatt lemegy. Használata, hiszen nem is szép idő esetén vagy tesz azok hűvös fekete farmer leggings alatt, ha nem lesz jó.

11 feb

Maxi ruha, fehér pöttyös

A szépség klasszikus piros fehér pöttyös ruha. A ruha wholesaleably.com, tervezték és varrott Kínában. Ez igazán jó kivitelezés és minőségi remek.

Egy ízletes organikus pamut minőségben készül, hogy mind nagyon kényelmes viselet, és hogy tartja a szín és a forma is a mosás. A ruha form szabású és tervezett szigorítás nélkül ülni. Van sok a szoknya. Van egy édes, kerek nyakkivágással, és finom ujjak.

Maxi Dress With White Polka Dots

A ruha is meglehetősen rövid, és ez jól megy nadrágot vagy capri nadrág. Természetesen is használható a harisnya és a csupasz lábak. Gyönyörű sötétkék ruhát és redők izolálása. Nagyon szép sötétkék ruhát feltámadt nordstrom.

A ruha készül egy finom kis nehéz nyújtás minőségi azon az őszön igazán szép a testén, és hogy úgy érzi, nagyon kényelmes viselet. A ruha form szabású, és ez egy igazán jó alkalmas gyönyörű redők, és az első darab izolálása.

10 feb

Gyönyörű Vintage ruha alvó szépség motívum

Nagyon imádnivaló és romantikus 50-es ruha, egy vadonatúj nyomtatásban megjelent 2015 decemberéig. Itt jövünk, Csipkerózsika gondolkodni. Finom rózsaszín háttér a különböző árnyalatú rózsák, nagy szívvel,-a ‘ mint kalandos.

A ruha van a klasszikus és elegáns forma, ahol a testhezálló top van egyenes nyakkivágása elöl és hátul. A hátsó egy rejtett cipzárral és a klasszikus 30-as hossza térd alá.
Beautiful Vintage Dress With Sleeping Beauty Motif Vintage Evening Dress Solid Color Off-the-shoulder
Szeretné, hogy kiemelje a teljes szoknya, szabad akar-hoz tesz egy luxus tüll alatt futnak. A ruha készül egy nagy pamut szatén, egy kis szakaszon úgy, hogy ez ad nekik egy kicsit, és nagyon jól ül.

09 feb

Mintát egyszerű kismama ruha

Édes egyszerű ruhát egy szép lila színárnyalat, a szülési

Hívjuk a Bestaah stílus, amikor karkivágás szegett egy finom csipke-bojt. A karkivágás alján vannak rugalmas, ami a ruha ül közel van.

A ruha van, természetesen, ujjatlan, kerek nyakú és egy rövid slicc, ami bezárja a finom arany gombot. Az alakzat egy kicsit A-alakú, a hossza csak a térd fölött és van a egyetlen redők a hátsó, amely extra szélessége.

Ezen túlmenően, a ruha egy szép, fényes, alatta a ruha, ez kényelmes ellen a bőr.

Maternity Formal Dress

Anyasági ruha gyönyörű rózsák, élénk színek, a fekete háttér

A ruha form szabású, és kiemeli a női formák. Állítják elő, akkor egy jó erős-bengalin minősége úgy, hogy azt is, hogy magukat annak ellenére, hogy ül, közel a testhez.

Ez birtokol egy klasszikus ceruza szoknya, hogy megy a térde alatt. A ruha van egy rejtett cipzárral záródik, hátul és finom rövid ujjú. További látogasson el bestaah.com.

Maternity Prom Dress

 

08 feb

Gyönyörű krém színű ruha, rózsaszín rózsa, az 50-es stílusban

Vadonatúj modell nyári 2015.
A gyönyörű 50-es ruha krém színű nagy rózsaszín rózsa.

Úgy tervezték, az 50-es évek klasszikus stílusban, sok-sok teltségérzés a szoknya és a szoknya, hogy megy a térd alá.

Plus Size Mini Dress Half Sleeves

Ez a ruha kitöltésével jön igazán jogát. A ruha van egy pamut szoknya, a hem tüll. Itt nem kell vásárolni egy külön tüll, fuss-hoz kap a gyönyörű 50-es alak.

A ruha készül egy nagy pamut minőségi szakaszon. Az egész ruha bélelt 100 % pamut, ez teszi a szép kényelmes viselet. Ne feledje azonban, hogy van-e nem nyúlik a bélés, így ha esik, két méret között, meg kell választani a nagy, ez a modell, mint a kis.

A ruha van egy nagyon hízelgő dekoltázs és rövid ujjú. Lásd még a http://www.hoticle.com/hu/cat/plus-size-dresses-with-sleeves/

05 feb

A virágok arany csipke fekete ruha

Nagyon szép két rétegű Bridgat ruhát a chiffon, és egy gyönyörű arany virág csipke. A ruha hosszú ujjú és van mint készült könnyű fekete chiffon ruha alatt.

Black Dress With Golden Lace Flowers

A gyönyörű szőke, amely a legkülső réteg, végződés-ban egy tanács-ra mind első és hátsó bal oldalán. A kissé hosszabb szoknya, a tüskék, az alsó széle is végződik. És ezennel egy nagyon klassz és klasszikus részlet.

Read More