14 feb

Pluss størrelse kjole med svart-hvitt-utskrift

Super myk kjole med en vakker svart-hvitt mønster.

qunzi har en svært fest dine øyne på en vannfall effekt i halsen slik at den faller pent over bysten.

Village Printed Plus Size Chiffon

Det er tettsittende og de rette draperinger i magen fungerer camouflerende.

Produsert i en fin myk og elastisk chiffon så det er super behagelig å bære. Bare å hoppe i.

Vær oppmerksom på at målene som alltid tak der kjolen legges flatt på et bord. Denne modellen er utformet for å sitte for materialet er elastisk.

13 feb

Lange mørke lilla Maxi kjole med Legg og lommer

Veldig fin lenge maxi kjole i deilig viskose jersey.

Viskose er utrolig bra råmaterialer jersey. Den har en deilig tung følelse, og er svært behagelig å bære. Det faller veldig pent på kroppen og så lo det ikke.

Kjolen her en veldig fin feminin klipp som fremhever kvinnes kropp på beste måte. Det er ganske lang og har lange ermer. Den har vakre rund hals med bred kant. Foran er det mange belastningen som gjør kjole faller veldig fint. Og så har to cheat-lommer på sidene.

I denne kjolen er du både feminine og komfortable. Og du får en kjole i høy kvalitet som du kan nyte i lang tid.
En virkelig søt lys blå kjole med vakre trykk med røde og rosa roser. Kjolen har en meget passende ramme hals med rosa bånd og en avtakbar rosa sløyfe.

Det har liten vinge ermer med lyse røde bånd. Skjørt har en veldig rekkevidde og kjolen får en super fin figur. Hvis du legger i en av vår luksus tulle skjørt under.

Kjole, men kan også brukes uten sprøtt og er så bare mer dempet i 60 uttrykket.

12 feb

Grå Jersey kjole med Turtleneck

Nydelig kjole laget i lette og myke grå jersey kvalitet. Her en enkelt profil med enkel a-line form, det er absolutt ikke for stramt eller for løst. Kjolen har en fin turtleneck. Kragen er i dobbelt lag og falle stille og pent.

En enkel og svært brukervennlig kjole. Bruke den over leggings og strømpebukse. Og koden om nødvendig. en underskjørt under så enda bedre.
Grå Dress med blonder
Hyggelig Veto kjole i en enkel og ennå litt rå design. Kjolen er behandlet i en deilig myk vanlig Jane viscose. Den har fine detaljer med Anita Skorgan på forstk og over skuldrene. Og med to svarte sømmer ned på forstk og en svart søm alle ned midten bak panelet.

Halsen er runde med grå kantlinje. Ermene er 3/4 lang. Kjolen går til like over kneet er avrundet foran og tilbake og går ned under kneet. Bruk det som det er når været er fint eller sette de kule svart Dongeri leggings under når det blir kult.

11 feb

Maxi kjole med hvite prikker

Skjønnhet klassisk rød kjole med hvite prikker. Kjolen er fra wholesaleably.com, den er utformet og sydd i Kina. Det er virkelig gode håndverk og kvalitet er top notch.

Det er produsert i deilige økologisk bomullskvalitet at både er svært behagelig å bære, og det holder farge og form i vask. Kjolen er rask og utformet for å sitte uten å stramme. Det er mye i skjørt. Den har en søt rundt halsen og delikat ermer.

Maxi Dress With White Polka Dots

Kjolen er ganske kort og det går bra med leggings eller capri bukser. Det kan selvfølgelig også brukes med tights eller nakne ben. Vakre marineblå kjole med folder og draping. Veldig vakker Marine steg kjole fra nordstrom.

Kjolen er laget i en deilig liten tunge strekk kvalitet som faller veldig fint på kroppen, og det føles veldig behagelig å ha. Kjolen er tettsittende, og det har en virkelig god passer med vakre folder og draping på forstk.

10 feb

Vakre gamle kjole med Sleeping Beauty motiv

Veldig søt og romantiske 50s kle seg i en helt ny utskrift, utgitt desember 2015. Her kommer vi til å tenke på Tornerose. En delikat rosa bakgrunn med store hjerter av roser i forskjellige nyanser, det er så spennende.

Kjolen har klassisk og svært elegant form, der de tettsittende har rett halskanten foran og bak. I ryggen er en skjult glidelås og har klassisk 30 lengden til like under kneet.
Beautiful Vintage Dress With Sleeping Beauty Motif Vintage Evening Dress Solid Color Off-the-shoulder
Vil du merke hele skjørt, kan du sette en luksus tyll kjøres under. Kjolen er laget av en tunge bomull satin med litt strekk slik at det kan gi dem litt og sitter godt.

09 feb

Enkel fødselspermisjon kjole mønster

Søt enkel kjole i en fin lilla fargetone for fødsel

Vi kaller den Bestaah stilen når ermhull er kantet med en fine blonder med frynser. Nederst i ermhullet er det elastisk, noe som gjør de kjolen sitter nær her.

Kjolen er, selvfølgelig, uten ermer, med rund hals og en kort overslag, som avsluttes med en fin gyllen knapp. Figuren er litt A-formet, er å bare ovenfor kneet og det er en enkel folder på baksiden, som gir ekstra bredde.

I tillegg kjole en fin, skinnende under kjole, som er behagelig mot huden.

Maternity Formal Dress

Fødselspermisjon kjole med vakre roser i lyse farger på svart bakgrunn

Kjolen er tettsittende og det fremhever de kvinnelige formene. Det er produsert i en god sterk bengalin kvalitet slik at det også kan gjøre seg selv om det ligger nær kroppen.

Den har klassisk blyant skjørt som går til under knærne. Kjolen har en skjult zip feste på baksiden og fine korte ermer. For mer informasjon, besøk bestaah.com.

Maternity Prom Dress

 

08 feb

Vakre krem farget kjole med rosa roser i 50-tallet stil

Splitter ny modell for sommeren 2015.
Denne vakre 50s kjolen er kremen farget med store rosa roser.

Det er designet i klassisk 50s stil med masse fylde i skjørt og skjørt som går bare under kneet.

Plus Size Mini Dress Half Sleeves

Ved å fylle ut denne kjolen kommer virkelig til sin rett. Kjolen har en bomull underskjørt med tyll hem. Her du ikke trenger å kjøpe en separat tyll løpe for å få vakre 50s figur.

Kjolen er laget av tunge bomullskvalitet med strekk. Hele kjolen er dekket med 100% bomull, gjør vakre bærekomfort. Vær oppmerksom på at det er ingen strekk i slimhinnen, så du faller mellom to størrelser, bør du velge stort i denne modellen i stedet for små.

Kjolen har en veldig smigrende hals og korte ermer. Se mer på http://www.hoticle.com/no/cat/plus-size-dresses-with-sleeves/

05 feb

Svart kjole med gylne blonder blomster

Veldig fin to-lags Bridgat kjole med chiffon og en vakre gylne floral blonder. Det er som under kjolen i lys svart chiffon kjole har lange ermer.

Black Dress With Golden Lace Flowers

Den vakre blondinen, som er det ytterste laget, i et tips til venstre både foran og bak. Den lengre underskjørt, slutter også i toppene i nederkant. Og gir herved en meget stilig og klassisk detalj.

Read More